dinsdag 2 april 2013

Paasmarkt


Op eerste Paasdag stond ik voor het eerst op een markt met mijn eigen gemaakte spullen! Het was een Paasmarkt in het buurthuis van De Cocksdorp waar ook een rommelmarkt was. Ik had een leuk kraampje ingericht (vond ik zelf) en had ook nog wat spulletjes mee van mijn crea-vriendinnen. In het begin van de markt liep het goed, veel mensen en veel leuke reacties op mijn spulletjes. Later werd het rustiger.
Met name de combinatie van jeans en stof en de stoere etuis en hoesjes vonden de mensen leuk. Ook de gebreide en gehaakte knuffels werden veel bekeken (en verkocht). De mooie gebreide aap van Rita was de publiekstrekker van de dag en uiteindelijk toch verkocht!
De omkeertassen trokken wel veel bekijks, maar daar heb ik weinig van verkocht. Wel veel etuis.
Ik denk dat er ook veel publiek was voor de rommelmarkt en die dan de prijzen voor handgemaakte spullen iets te hoog vonden of daar gewoon niet voor kwamen.
Maar toch best wel wat verkocht! Ik wist ook niet wat ik kon verwachten eerlijk gezegd, maar ik heb de kraamhuur er ruim uit en zelfs nog winst gemaakt.
Al met al smaakt het naar meer en heb ik veel leuke mensen gesproken en ideetjes opgedaan. Zo hebben we (Els Kruk en ik) bedacht dat we een crea-markt zouden moeten organiseren met alleen maar kraampjes met zelfmaakspulletjes. Daarover binnenkort meer!
En ga ik mijn eigen Etsy online shop openen...!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten