zondag 7 november 2010

Kruisjessteek
Ik wilde een nieuw kleurtje in huis, heb mijn kussens vernieuwd en had een leuk idee. Ik heb een keer een kleed gezien met een hele grote geborduurde roos. Een soort knipoog naar de ouderwetse kruisjessteek. Heb een poosje gezocht naar een afbeelding, maar aangezien ik de maker niet weet, kon ik het niet vinden. Geïnspireerd daardoor heb ik een leuk kussen geborduurd.
Wel veel werk....maar erg leuk om te doen.
Heb nog meer kussen- en tas-inspiratie: ik heb een leuke gebreide handtas gemaakt met houten hengsels een een hippe voering. Verder ben ik van mijn nieuwe Alaskawol proeflapjes aan het breien met verschillende steken (om ook aan de kinderen op school te laten zien). Als ik deze lapjes aan elkaar naai, kan ik er ook een tas van maken. Dusss.....genoeg idee├źn!

2 opmerkingen:

 1. Hi Rem! Heerlijk he dat creatieve gefrobel xD Ik vind het altijd zo fijn dat mijn hoofd dan lekker leeg wordt (afgezien van alle nieuwe ideetjes die dan alweer door mijn hoofd vliegen ha ha). Drukke tijd op school met Sint en Kerst, maar wel altijd heel sfeervol! Fijne week :)

  Liefs,
  Vera

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Remkje, Wat ziet dit er leuk uit.
  Ik krijg er ook al helemaal zin in.
  Groetjes Monique

  BeantwoordenVerwijderen